FAQ & Kjøpsvilkår


Kjøps og leveringsbetingelser

Betaling


Betalingsmåte velges når du går til kassen og klikker fullfør kjøp. Alle ordre bekreftes med ordrebekreftelse og beløp til din oppgitte e- post. Du kan velge mellom følgende betalingsmetoder:

1. Bank, kredittkort ( Visa, Mastercard )

2. Paypal

3. Klarna faktura - Betal varene dine innen 14. dager
Med Klarna faktura kan du betale varene dine innen 14 dager. Faktura sendes på oppgitte mail når varene er sendt fra vårt lager.

4. Klarna Delbetaling - Konto.  Få varene hjem først og betal slik det passer deg og din økonomi. Her får du samlet alle dine Klarna kjøp på en konto.
Laveste beløp å betale pr mnd 45,-


Uavhentede pakker som kommer i retur til ShadowTans Norden AS medfører følgende gebyr: 149,- i returporto samt eventuelle purre og inkassogebyrer fra Klarna.Levering og frakt


2 - 4 virkedager

Normal leveringstid er 2 - 4 virkedager. Alle varer som er inne på lager sendes ut innen 1 - 3 virkedager. Leveringstid kan variere noe avhengig av betalingsmåte, kampanjeperioder og helligdager.

Fast fraktpris på 55,-
Bestiller du for over 1500,- får du gratis frakt
Egne takster til utlandet. Kontakt kundeservice på support@shadowtans.noAngrerett og retur

Angreretten er 14 dager på alle varer. Ønsker du å benytte deg av angreretten må du fylle ut angrerettskjema og legge med varene som returneres i sikker emballasje.
Er varen åpnet og eller forpakning brutt, varen brukt, skadet, på annen måte forringet eller ikke i salgbar stand går retten til retur tapt.

Dette gjelder også forhandlere.
Jfr. Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenfor faste utsalgssted i angrerettloven 20. juni 2014.

Returporto belastes kunde og/ eller event forhandler.Reklamasjon

Har du mottat varer med feil eller feil vare sender vi ny vare til deg uten kostnad. Ta kontakt med kundeservice på support@shadowtans.no og ta vare på både vare og emballasje. Feilsendt vare må sendes i retur før korrekt vare kan sendes ut. Ha alltid ordrenr tilgjengelig når du kontakter kundeservice ved reklamasjon.


Alle våre priser opplyst er inklusive mva.


FAQ - Ofte stilte spørsmål


Hvor lenge varer selvbruningsfargen?


Fargen på alle våre selvbruningsprodukter varer i opptil 7 dager. For at fargen skal vare lengst mulig og se best mulig ut anbefaler vi å eksfoliere med Shadow Tans Body Polish i dusjen før påføring av selvbruning. La huden tørke. Påfør eventuelt Shadow Tans Moisturising Tan Extender på tørre partier som albuer, knær, ankler og føtter før påføring av selvbruningen vår slik at fargen ikke setter seg ekstra mye på disse partiene. Smør deg deretter daglig med Shadow Tans Moisturising Tan Extender for å tilføre fuktighet og forlenge brunfargen. Vær alltid nøye med fuktighet daglig slik at fargen sitter lengst mulig.


Hvordan vil fargen bli seendes ut på meg og hvordan kan jeg vite at den passer til min hud?


Shadow Tans selvbruningsprodukter er tilpasset alle hudtyper, også nordisk hud.
Våre selvbruningsprodukter gir ikke oransje farge, men en naturlig og flott brunfarge. Vi i Shadow Tans er stolte av å ha brukt store ressurser og tid på å utvikle ikke bare et naturlig produkt, men også et produkt som gir naturlig farge.

Du velger om du vil bruke mousse eller spray alt avhengig av hva du selv foretrekker. Begge er enkle i bruk. Les alltid instruksjoner bakpå og følg rådene på hjemmeside og på produktet for best resultat.


Ønsker du en dypere brunfarge kan du påføre selvbruning to ganger eller flere ganger med minimum et par timers mellomrom. Påfør eksempelvis selvbruningen på kvelden, la den tørke inn og legg deg. Når du står opp dusjer du av den overflødige fargen, lar huden tørke og påfører deretter selvbruningen på nytt. Vent minimum seks timer for optimalt resultat og dusj så selvbruningen av.

Ønsker du en svært dyp og mørkere brunfarge enn våre vanlige selvbruningsprodukter kan du bruke vår Sunnless Tanning Mousse Competition Dark farge. Denne gir et mørkere resultat enn våre andre selvbruninger og brukes blant annet i konkurranse, men er også elsket av kunder som ønsker en kraftig brunfarge ved kun en gangs påføring.Er det vanskelig å bruke Shadow Tans selvbruning?

Nei. Shadow Tans selvbruningsprodukter er svært enkle i bruk og passer til alle som ønsker en flott, naturlig brunfarge året rundt uten å utsette seg for skadelige UV stråler. Gjør du forberedelser og følger våre instruksjoner er det svært enkelt å bruke vår selvbruning og å få et flott resultat.
Hva skal jeg gjøre før jeg påfører selvbruningen til Shadow Tans og hvordan påfører jeg selvbruningen?

Før påføring av selvbruning:

Før påføring av Shadow Tans selvbruning bør du eksfoliere med Body Polish i dusjen for å fjerne døde hudceller. På denne måten optimaliserer du resultatet og fargen varer lenger. I tillegg blir fargen penere og du motvirker eventuelle skjolder. Barber gjerne bena for best resultat. Etter dusj tørker du huden og lar huden kjøle seg ned. Påfør eventuelt Shadow Tans Moisturising Tan Extender på tørre partier som albuer, knær, ankler og føtter før påføring av selvbruningen vår slik at fargen ikke setter seg ekstra mye på disse partiene.

Mousse:
Bruk selvbruningshanske og pump ut en god dose selvbrunings mousse i hansken. Bruk aldri bare hender til å påføre selvbruning da du risikerer at fargen setter seg i hendene. Påfør moussen i oppadgående strøk til du er fornøyd. Vær forsiktig rundt de mer tørre partiene slik som albuer, knær, ankler og føtter. Vær forsiktig langs hårlinjen i ansiktet, øyenbryn og rundt leppene. Tørk alltid  negler og tær etter påføring. Se over hele kroppen i et helfigurs speil og la moussen tørke. Dusj neste morgen og påfør Shadow Tans Moisturising Tan Extender daglig for å bevare fuktighet og brunfarge. Påfør mousse en gang i uken for å opprettholde fargen.Sunless Tanning Mist Spray:
Ikke rist flasken.

Spray i dusjen eller stående over en duk eller stort håndkle på gulvet. Hold sprayboksen ca 15 cm fra kroppen og begynn å spraye i en jevn bevegelse. Følg med på fargen når du påfører den slik at du dekker alle områder på kroppen med selvbruningen.Vær forsiktig rundt de mer tørre partiene slik som albuer, knær, ankler og føtter. Når du sprayer ansiktet lukker du øyne og munn uten å knipe hardt igjen eller å trekke inn pusten. Vær forsiktig langs hårlinjen i ansiktet, øyenbryn og rundt leppene. Om du sprayer for mye selvbruning på et område eller for nærme kan sprayen begynne å renne. Bruk da en bomullssvamp til å forsiktig klappe bort overflødig spray. Se over hele kroppen i et helfigurs speil og la sprayen tørke. Tørk alltid negler og tær etter påføring. Dusj neste morgen og påfør Shadow Tans Moisturising Tan Extender daglig for å bevare fuktighet og brunfarge. Påfør sprayen ved behov for å opprettholde fargen, foreksempel en gang i uken.Hvor fort får jeg farge når jeg påfører selvbruningen?

Du vil se brunfargen øyeblikkelig under påføring og fargen vil utvikle seg de første 6 timene etter påføring. På denne måten er det også enkelt å se hvor du påfører brunfargen underveis og dermed få et jevnt resultat.
Vil fargen smitte av på klær?

Nei. Fargen vil ikke sette flekker på klær og tekstiler. La huden tørke etter påføring og vask av overskuddsfarge i dusjen etter minimum 6 timer for optimalt resultat. Skulle du være uheldig å søle selvbruningen vår under påføring på tekstiler og klær, vil fargen gå bort i første vask.Hva gjør jeg hvis jeg ikke er fornøyd med resultatet etter påføring?

Dusjer du umiddelbart etter påføring vil effekten svekkes og du vil kunne stanse selvbruningseffekten. Du kan også forsøke å jevne ut dette med å påføre selvbruning på områdene du har fått skjolder.Er selvbruningen skadelig og hva er DHA?

Nei. Shadow Tans selvbruning er 100% økologisk, naturlig og inneholder ingen skadelige stoffer. Selvbruningen påvirker kun hudoverflaten og setter seg i hudens ytterste lag, altså laget som hele tiden skiftes ut.

DHA har vært brukt i selvbruningsprodukter i over 30 år og Shadow Tans unike blanding er på ingen måte skadelig for deg eller huden. DHA virker sammen med et protein du har i huden din og det er dette som gir den flotte brunfargen Shadow Tans gir. Ytterst få mennesker reagerer allergisk.Beskytter Shadow Tans selvbruningsprodukter mot UV stråler?


Nei. Våre selvbruningsprodukter inneholder ikke solfaktor. Smør deg alltid med solkrem før opphold i solen.
 

 

Bilder/Reklame  

  • Alle bilder og reklame materiell som er utarbeidet med Shadow Tans er ShadowTans Norden AS sin eiendom. Ulovlig bruk blir straffefulgt etter norsk lov. Bilder og Blogginnlegg til annet materiell/ videoer laget i samarbeid med våre nåværende og tidligere forhandlere, ambassadører, bloggere, betalte profiler og modeller har vi alle rettigheter på bruk under samarbeidet og i etterkant.
  • Bilder og videoer som har blitt brukt tidligere med vår selvbruning / spraytan kan og blir brukt ute hos våre forhandlere, samarbeidspartnere, med vår tillatelse uten samtykke fra de som er på bildene og videoene. Enkelte bilder til videoer som brukes av oss eller våre forhandlere til samarbeidspartnere, må varsles samtidig som vi bruker de, ellers bruker vi de fremover som reklame eller markedsføringsmateriell i fremtiden. 
  • Skal noe kun brukes bare i en begrenset periode må dette dokumenteres og sendes oss på mail innen 4 uker etter det har blitt og brukes, hvis ikke kan vi bruke det ved senere anledning. Uten innhenting av tillatelse fra de som er på bildene eller videoene med våre produkter til selvbruning/spraytan reklame- kampanje til markedsføring. 
  •  Blir noe av vårt bilde eller video materiell misbrukt av andre uten vår tillatelse kan dette bli straffefulgt etter norsk lov.

 

 

 Forhandlere

Som forhandler for Shadowtans Norden AS har du retningslinjer og forpliktelser du må følge. Som f.eks har du fått utlevert produkter fra Shadowtans Norden AS uten å ha betalt disse, er det ditt fulle ansvar for disse produktene til annet du har fått utlevert fra Shadowtans Norden AS. Blir dette misligholdt, er du som forhandler ansvarlig for å betale eller erstatte dette.  Som forhandler er det ditt ansvar å følge opp retningslinjene selskapet innehar.  Til en hver tid. 

De forhandlerne som har fått salgspant, utlevert produkter fra Shadowtans Norden AS, er ansvarlig for disse, skjer det noe med de, eller de ikke selges innen 6mnd fra utlevering må de betales til selskapet i sin helhet som forhandler. 

 

Copyright © 2014 ShadowTans Norden AS ORG.NR: 813760592

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene rett i mailen din, meld deg opp nå: